Scroll Top

het klankbord op gebied van prijs en advies.

Familie Van der schaaf
Voor familie Van der Schaaf zijn we het klankbord op gebied van prijs, maar ook advies.
Ontwerp
0%
Materiaaladvies
0%
Offertes
0%
Onderhandeling
0%
Communicatie keukenzaak
0%
Wens Klant

De hulpvraag van de familie Van der Schaaf was er eentje van een andere orde. Ze weten precies wat ze willen, qua keuken én qua opstelling. Dat gebeurd wel vaker, maar niet altijd is dat echt zo. In dit geval had de familie zelf al behoorlijk wat tijd in de keuken gestopt, zelfs zoveel dat mevrouw er wel klaar mee is, zij laat meneer het uitzoekwerk doen. Meneer beet zich erin vast en neemt contact met Keukenaankoopmakelaar op, want wat ze willen, past niet in het budget… Of wij een handje kunnen helpen.

Een uitdaging gaan wij niet uit de weg, hoewel de keukenmeubels voordelig ingekocht worden bij een kennis gaan we samen aan de slag. We zijn het klankbord voor meneer op het gebied van prijs, maar ook voor advies. We hebben menig sparring-sessies en gaan samen op zoek naar apparatuur, accessoires en werkblad. We kopen alles apart in wat een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Dat is ook spannend want alles moet op het juiste moment binnenkomen. Er is niet één loket waar je kan aankloppen, je moet zelf de regie strak in de hand houden. 

Het resultaat van de keuken is er eentje om door een ring te halen en gezien de google review een zeer tevreden klant:

Ik ben onder de indruk. Dat was ik in zekere mate na het lezen van z’n interview op Nu.nl, maar helemaal na afloop. Wat een service voor een faire prijs levert Menno. We hebben onze keuken met behulp van Menno samengesteld. Dus letterlijk samengesteld, dmv een aparte leverancier voor de kasten, de apparatuur en het werkblad. Hier hebben we meer dan 7.000 door bespaard. Maar dat is niet eens het belangrijkste. Menno is je gids. Hij begeleidt je door het proces en denkt pro actief met je mee. Dat heb je nodig, aangezien er zoveel losse keuzes op je af komen. Menno zei het treffend na afloop: “wij hebben echt onwijs vaak samen gespard”.

Ik heb inmiddels meerdere vrienden doorverwezen en kom de volgende keer zeker terug.

Foto’s
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp