Scroll Top
Opleverkeuring

Weten of uw keuken

Netjes is opgeleverd?

Waarom een opleverkeuring?

Keukenspecialisten kijken altijd anders naar een keuken dan jij als koper en gebruiker. Wij letten op zaken die jou helemaal niet opvallen. Nadat de keuring heeft plaatsgevonden kunt met een goed gevoel gaan genieten van de keuken en je hebt in een rapport welke service er nog dient plaats te vinden door de keukenzaak.

Natuurlijk wordt elke keuken met de nodige zorg gemonteerd door het montageteam. Toch kan er tijdens het proces van alles misgaan waardoor er schade aan de keuken ontstaat. Om deze gebreken tijdens oplevering in kaart te brengen bieden wij een opleveringskeuring aan.

altijd de beste deal voor
jouw keuken?

Hoe gaan we te werk?

De dag dat, of de dag nadat de keuken is geplaatst komen wij bij je thuis om de keuken van links naar rechts en van boven naar onder te controleren. We nemen de keuken samen met je stap voor stap door. Hoe is het proces gegaan? zijn er door het montageteam al zaken bij de keukenzaak gemeld? Heb je zelf al beschadigingen gezien? Is er apparatuur die nog ontbreekt? Al dat soort zaken spreken door voordat ons team de keuken aan een gedetailleerde inspectie onderwerpt. Alles leggen we voor je vast in een rapport.

We pakken de orderbevestiging die de keukenzaak heeft verstuurd erbij om de materialen op juistheid te controleren. Denk hierbij aan blad en bladkleur. Apparatuur en typenummers. Keukenkasten, kleuren en indeling.

Dan gaan we front voor front (of wel kast voor kast) een grondige controle doen. Daarbij kijken we of er beschadigingen zijn of dat er wellicht productiefouten zijn. We checken of alle kasten netjes en recht zijn gezet. We controleren of de grepen en of greeplijsten juist zijn en goed zitten.  Dan lopen we het werkblad minutieus na op beschadigingen. We checken of de typenummers van de apparatuur overeenkomen met de bestelling. We kunnen als extra service, indien van toepassing, de apparaten bij de leverancier aanmelden voor verlengde garantie. We controleren de accessoires, de kraan, spoelbak en verlichting op juistheid en of geleverd is wat op de orderbevestiging staat.

Van de bevindingen tijdens de keuring ontvangt u netjes een verslag en daarnaast kunnen we indien u dat wenst ook meteen melden bij de keukenzaak welke de keuken bij u heeft geplaatst.

Wat kost een opleverkeuring?
In combinatie met andere door Keukenaankoopmakelaar verleende diensten: € 195,- plus € 0,50 per gereden kilometer

Zonder door Keukenaankoopmakelaar verleende diensten: € 295,- plus € 0,50 per gereden kilometer

Belangrijk om te weten: Wat doen wij niet?

  • Wij controleren niet of aansluitwaardes van elektra correct zijn.
  • Wij controleren niet of aan- en afvoer van leidingen goed zijn aangesloten.
  • Wij controleren geen in eigen beheer geplaatste keukens, dit noemt men bij keukenzaken ook wel lever keukens. Dit geldt ook voor lever keukens die door professionele bedrijven geplaatst zijn.

Extra:

Als extra service melden wij indien gewenst en van toepassing ook uw apparaten aan voor de verlengde garantie.

profiel-keuken-aankoopmakelaar-large
Menno
De keukenaankoopmakelaar
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp