Scroll Top

Onze werkwijze

In slechts 8 stappen

Naar jouw droomkeuken!

1 vrijblijvend intakegesprek

1

We nemen samen door wat wij voor jou kunnen doen. We lopen de stappen door van het aankoopproces van een keuken. Wat kun je van ons verwachten, maar zeker ook wat kun je in de showroom verwachten. Zo ga je goed voorbereid naar de keukenzaak.

Tijdens de intake leggen wij onze pakketten duidelijk uit. Je krijgt rustig de tijd om na te denken of je onze hulp wilt bij de aankoop van jouw keuken. Daarna kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. 

altijd de beste deal voor
jouw keuken?

2 onderhandelen keuken

1

Een keuken moet precies zijn zoals JIJ wilt. Alleen wanneer de keuken 100% naar wens is, kan de prijs goed zijn. Afhankelijk van het pakket dat je ons afneemt, maak je de keuzes alleen en zorgen wij voor de juiste prijs, geven we je professioneel onafhankelijk advies, of helpen we je ook bij je ontwerp.

3 Offerte

1

De keukenzaak geeft je een offerte met tekeningen. Twijfel je over bepaalde zaken, bijvoorbeeld omdat het stenen blad zoveel duurder is dan een kunststof aanrecht? Laat de keukenverkoper dan twee offertes maken, of je de meer- of minderprijs aangeven. Je zult verstelt staan wat de Keukenaankoopmakelaar voor je kan regelen!

4 De onafhankelijk adviseur

1

Als de keuken helemaal is zoals jij wilt, dan stuur je de informatie naar ons. Wij lopen eerst de volledige keuken technisch na.

  • We beoordelen de gekozen apparatuur. We kijken hierbij ook naar te halen prijsvoordelen, garantietermijnen en andere zaken die de meeste keukenverkopers niet benoemen.
  • We checken de materiaalkeuzes op basis van feiten, wensen en gezinssituatie.
  • We kijken of de keuken qua indeling logisch is, of dat er wellicht verbeterpunten zijn. 
  • We kijken niet naar de kleurkeuzes. Deze zijn persoonlijk.

Vervolgens bespreken we onze bevindingen met jou.

5 De onderhandeling

1

Op basis van de offerte en de eventueel al door jou behaalde prijsverbetering gaan wij aan de slag. Hierin werken wij afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt op basis van NO-cure NO-pay (pakketten Brons en Zilver) óf met een vaste prijs (pakketten Goud en Platina). 


NO-cure NO-pay betekent dat als wij geen EXTRA korting voor jou weten te regelen, je ons ook niet betaalt. Je betaalt ons alleen over de daadwerkelijke besparing die wij voor je realiseren. Besparen wij niets, dan is dat jammer voor ons. Je weet dan absoluut zeker dat jij je droomkeuken hebt voor de beste prijs.

Betaal nooit teveel
voor jouw keuken.

6 Inmeten keuken

1

Zodra er een handtekening staat onder de offerte van de keukenzaak, zijn er twee mogelijkheden

  • De keuken op leverweek. Jij bepaalt de leverweek, dan wordt er meteen een inmeet afspraak gemaakt.
  • Gaat de keuken op afroep, bijvoorbeeld bij nieuwbouw, een verbouwing of een leverweek die (veel) verder in de toekomst ligt dan de levertijd. Dan bepaal je zelf in welke week de keuken komt. Zodra je weet in welke week de keuken kan komen bel je met de keukenzaak, zodat zij kunnen komen inmeten.

Inmeten gebeurt om de definitieve maatvoering van je keuken vast te leggen. Een keuken heeft over het algemeen een levertijd van ongeveer 8 tot 16 weken.

7 Extra ondersteuning

1

Schroom niet om met ons te sparren. Je twijfelt bijvoorbeeld over een leidingsschema waar alle leidingen van je nieuwe keuken moeten komen. Je kan altijd de keukenverkoper bellen, maar wij staan zeker ook voor je klaar! Een aantal keukenleveranciers neemt ons al mee in de communicatie – uiteraard alleen als jij dat goed vindt. Zo weten we wat er speelt en kunnen we meteen meedenken.

Wij ontzorgen je volledig vanaf de eerste streep op papier tot oplevercontrole als de keuken geplaatst is. Wij zijn er voor jou en jij bepaalt wat we voor je doen!

8 Geniet van je droomkeuken

1

En dan is het tijd om van jouw droomkeuken te genieten! Wij vinden het fijn als je je familie, vrienden en collega’s vertelt wat de Keukenaankoopmakelaar voor jou heeft betekend. Mogen meer mensen het weten? Laat dan een review achter op onze website. 

contact met ONS

Nieuwsgierig geworden? Plan dan direct een vrijblijvende intake!

profiel-keuken-aankoopmakelaar-large
Menno
De keukenaankoopmakelaar
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp