Scroll Top
Leidingschema

Advies nodig bij het

Maken van een leidingschema?

Wil jij weten waar de leidingen voor je nieuwe keuken moeten komen of heb je nieuwbouw gekocht en heb je een deadline voor het aanleveren van je tekeningen voor het leidingwerk?

Voor het krijgen van een leiding adviesschema of leidingplan voor je keuken is het zo dat keukenzaken die pas geven na aankoop van je keuken. De druk op jou als koper neemt toe en dat is niet prettig. Het is in de praktijk zo dat je (zeker bij nieuwbouwwoningen) heel veel moet regelen. Is dan niet prettig zijn dat je het aankoopmoment van je (definitieve) keuken kan uitstellen?

Keukenaankoopmakelaar biedt jou de optie om zonder een keuken te kopen een voorlopig leidingadvies plan voor je uit te werken. Helemaal compleet, voorzien van alle maatvoeringen, zodat de aannemer ermee aan de slag kan. Je hoeft dus niet alle details (kleuren, materialen en apparaten) uit te zoeken terwijl de woning pas over anderhalf tot twee jaar klaar is.

altijd de beste deal voor
jouw keuken?

Hoe ga je te werk?

Via het formulier onderaan deze pagina upload je de bouwtekeningen en laat je je gegevens achter. Dan vindt er een gesprek plaats met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek geef je aan hoe jij de keuken in gedachten hebt. Wij helpen je met het maken van de ideale opstelling. We maken een tekening die jij, als die naar wens is, goedkeurt. Op het moment dat de tekening is goedgekeurd ontvang je de factuur. Na betaling van de factuur ontvang je de tekening voor leidingwerk. We tekenen aan- en afvoer van water, elektra en gas (indien nodig) voor je in, we nemen zelfs de werk stopcontacten (boven het aanrecht) voor je mee in de planning.

Dus in plaats van al, ver van te voren, een keuken vast te leggen voor veel geld, koop je tijd voor €295,- inclusief BTW. Dan kan jij op je gemak zonder tijdsdruk opgelegd door bouwer en of aannemer een schitterende keuken uit gaan zoeken.

profiel-keuken-aankoopmakelaar-large
Menno
De keukenaankoopmakelaar
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 7 MB.
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp