Scroll Top
over ons

Over de

keukenaankoopmakelaar

Over de

keuken- aankoopmakelaar

De keukenaankoopmakelaar heeft zeer veel ervaring binnen de keukenbranche. Wij waren jarenlang werkzaam in verschillende sales- en leidinggevende functies, waarbij onderhandelen dagelijkse kost is. Wij hebben passie voor het vak en weten door het helpen van vrienden en familie hoe leuk het kopen van een keuken voor anderen kan zijn. Deze hulp bieden we nu ook aan jou aan! Onafhankelijk en volledig transparant. Wij ontvangen geen commissie van de keukenzaak.

Keukenaankoopmakelaar is ontstaan uit liefde voor het product en de wens het verschil te kunnen maken voor mensen. Het helpen van anderen bij het aankopen van een product wat je niet elke dag aankoopt wordt enorm gewaardeerd. Niet alleen realiseren wij een prijs die consumenten zelf niet voor elkaar zouden krijgen, we denken ook mee in het proces. Een keuken kopen is iets wat veel mensen slechts een enkele keer zullen doen. Vaak weet je pas alle ins en outs als het proces achter de rug is.

Wij hebben ruime ervaring in het aankopen, maar ook in het verkopen van keukens en kunnen daardoor de juiste stappen samen met jou zetten. Hoe fijn is het dat je een volledig onafhankelijk iemand meekijkt tijdens dit proces? Met wie je kan bellen op elk moment dat het jou uitkomt!

Wat willen we bereiken met de Keukenaankoopmakelaar:
  • Transparantie van de keukenmarkt; welke merken zijn er, wat zijn de kosten en waarom zijn er grote verschillen tussen leveranciers?
  • Win-Win situatie creĆ«ren voor klant en showroom; de klant de beste prijs, de showroom een blije klant.
  • Volledig onafhankelijk advies; wij hebben geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. Verkopers van keukens streven hun eigen belangen na: die zijn anders dan die van jou als koper. Ze zullen je juist die kant op sturen waar voor hen het meeste voordeel te behalen valt.
  • De beste deal voor jouw keuken, voor iedereen de beste prijs of het beste product voor die prijs.
  • Mensen blij maken met de beste en mooiste keuken voor de laagst mogelijke prijs. Wij worden hier zelf ook heel blij van dat zul je aan onze passie en enthousiasme vanzelf merken!
altijd de beste deal voor
jouw keuken?

Nieuwsgierig naar onze tarieven kijk dan HIER of neem direct contact met ons op

×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp