Scroll Top
BRONS
pakket brons
1

Een ervaren onderhandelaar die de onderhandelingen voor jou geheel uit handen neemt. 

We werken bij dit pakket op basis van NO-cure NO-pay, dat wil zeggen zolang wij geen voordeel voor jou behalen, betaal je ook niets. Besparen wij op jouw keuken? Dan betaal je ons over dat deel een percentage van 25%.

Contact zoeken met de Keukenaankoopmakelaar voor een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens een keukenzaak naar keuze uitzoeken. Daar jouw droomkeuken samenstellen. Je goed laten informeren over materialen. Een mooie opstelling laten ontwerpen. Een offerte op basis van die keuken op laten stellen. Onderhandel naar eigen inzicht en probeer de beste prijs te krijgen. Vraag of je 48 tot 72 uur mag nadenken om alles rustig mee en door te nemen. (val niet voor de vraag waar moet je over nadenken is er nog iets niet helemaal naar wens). Elke goede keukenzaak zal hier altijd akkoord op geven, hoewel je niet verrast moet zijn als ze nog een laatste poging doen om je toch over de streep te trekken. Vervolgens stuur je de offerte met de laagste prijs op papier naar info@keukenaankoopmakelaar.nl

Nadat we de onderhandeling succesvol hebben afgerond teken je het koopcontract bij de keukenzaak of handel je het per e-mail af en sturen wij de factuur. Deze dien je dan binnen 10 dagen te voldoen. 

Waarom de keuken aankoopmakelaar?

Wij hebben jarenlang kennis van de markt. Kennen de materiaal keuzes. Weten wat er speelt bij de zaak van jouw keuze. Daarnaast weten we welke onderhandelingstechnieken de verkoper gebruikt. Transparanter dan dit ga je niet vinden in de keukenwereld. Bespaar je niets, dan betaal je niets. Win-win situatie voor jou en ons.

01.
Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkel belang bij keuzes die jij maakt. Verkopers van keukens sturen en manipuleren je juist die kant op waar voor hen het meeste voordeel te behalen valt.

02.
100% transparantIE

Transparantie van de keukenmarkt; welke merken zijn er, wat zijn de kosten en waarom zijn er grote verschillen tussen leveranciers?

03.
EEN win – win situatie

Win-Win situatie creëren voor klant en showroom; de klant de beste prijs, de showroom een blije klant.

Vrijblijvende Intake?

Bekijk onze reviews en plan direct een vrijblijvende intake.

profiel-keuken-aankoopmakelaar-large
Menno
De keukenaankoopmakelaar
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp