Scroll Top

Van ontwerp tot realisatie

Familie Backhoven
Van volledig ontwerp tot materiaaladvies en van offertes tot onderhandeling.
Ontwerp
0%
Materiaaladvies
0%
Offertes
0%
Onderhandeling
0%
Communicatie keukenzaak
0%
Wens Klant

Menno, dit is de keuken nu hoe zou jij als je de vrije hand hebt alles zou kunnen deze ruimte indelen? Deze ontzettend uitdagende vraag was de hulpvraag van Tim en Stephanie. Met behulp van ons GOUDEN-pakket gingen we samen aan de slag. 

Bij de keuze voor goud valt en staat alles bij het begrijpen en doorkrijgen wat de klant wil. Wat zegt de klant, wat bedoelen ze en bij vragen wat is de vraag achter de vraag.

We gingen het gesprek aan over hun wensen, eisen en vervolgens werden de eerste schetsen, gemaakt. Qua ‘look and feel’ konden ze heel goed aangeven wat ze wilden. De opstelling was een grotere uitdaging. In de oude situatie was er een relatief kleine ruimte met beperkte mogelijkheden. Daar kwam de hulpvraag dan ook vandaan.

In gedachte doorbreken we muren, verplaatsen we leidingen en werden de schetsen op papier gezet. We hadden al snel een opstelling waarop we voort kunnen borduren. Met als eindresultaat deze prachtige GOUD met zwarte keuken.

Foto’s
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp