Scroll Top

Een nieuwe keuken in een bestaande Amerikaanse stijl. Kan dat? tuurlijk!

Familie Admiraal
Een nieuwe keuken in een bestaande Amerikaanse stijl. Kan dat? Tuurlijk!
Ontwerp
0%
Materiaaladvies
0%
Offertes
0%
Onderhandeling
0%
Communicatie keukenzaak
0%
Wens Klant

We hebben een nieuwe woning gekocht waar we graag een nieuwe keuken in willen, maar daar willen we wel onze bestaande Amerikaanse koelkast in kwijt. Kun je ons daarbij helpen? Bij het plaatsen van zo’n ‘side by side’ koelkast komen er een aantal aspecten bij die we besproken hebben met de klant. Naar aanleiding van de vrijblijvende intake zijn we aan de slag gegaan met het maken van een aantal verschillende opstellingen. Wij proberen daarbij altijd een ‘out of the box’ tekening te maken.

In dit geval maken we een schets met de Amerikaanse koelkast in de oude deuropening naar de gang. Zodat dit niet ten koste gaat van kastruimte elders in de keuken. Na de schetsen ontstaat er dan een eerste tekening, die veelal wordt omgezet in een 3d-tekening. De familie Admiraal nam ook na plaatsing een opleverkeuring bij ons af. Daarbij lopen we alle apparaten en frontjes na op beschadigingen en delen onze bevindingen namens de klant met de keukenzaak. De keukenshowroom pakt dit op als service en zorgt dat alles in orde komt.

Foto’s
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp