Scroll Top

Een glimlach van oor tot oor. Het ontwerp had alles wat het hartje begeert!

Familie mouw
Een glimlach van oor tot oor. Het ontwerp had alles wat het hartje begeerde!
Ontwerp
0%
Materiaaladvies
0%
Offertes
0%
Onderhandeling
0%
Communicatie keukenzaak
0%
Wens Klant

De keuken stond in eerste instantie helemaal niet in deze ruimte. De heer des huizes is een absolute amateur chef en wilde graag ruimte voor voorbereidingen en voor al zijn keukenspullen. De opstelling die zij zelf bedachten was een traditionele L-opstelling. Met 2 hoge kasten, waarbij er helaas niet genoeg ruimte zou zijn. ook niet qua opbergruimte.

Vanaf het moment dat wij dit hoorden bedachten we een volledig andere opstelling, waarbij we de reeds bestaande gashaard mooi konden verwerken in de keuken. Terwijl er voldoende opbergruimte is in de vijf hoge kasten met top apparatuur.

Daarnaast is er voldoende interactie met gasten die aan de tafel zitten, die  dwars op het schiereiland staat.

Na het zien van het ontwerp ontstond er een glimlach van oor tot oor op beide gezichten. We werkten het ontwerp verder uit. Zochten samen de kleuren uit. De familie Mouw had hun vorige keuken aankoop niet als bijzonder prettig ervaren, gezien onderstaande review kunnen we dat over deze aankoop niet zeggen!

Trots lieten wij onze nieuwe keuken aan een goede vriend zien. Hij begon te lachen en gaf aan nieuwsgierig te zijn naar de keuken die we in ons volgende huis laten plaatsen. Die opmerking begrepen weer niet. “Dit is jullie derde nieuwe keuken, een elke keer verdubbelt het aantal kastjes, het aantal apparaten én de kwaliteit” was zijn toelichting. Inderdaad, hij had gelijk. Toch betaalden we voor onze nieuwe keuken bijna dezelfde prijs als voor de vorige.

Voor de parel waar we nu elke dag in mogen koken was dat nooit gelukt zonder de Keukenaankoopmakelaar. Het ontwerp kreeg in goed overleg zijn vorm, met als middelpunt een gashaard. Niet gek gebruikelijk in een keuken, maar de Keukenaankoopmakelaar dacht flexibel met ons mee. Het uitzoeken van de kleuren en materialen deden we zelf, waardoor de keuken helemaal bij ons past. We merkten aan alles dat de Keukenaankoopmakelaar passie voelt voor zijn vak en het beste wil voor zijn klanten.

En dan de onderhandeling. Bij het horen van het bod door de Keukenaankoopmakelaar werden we rood. Het was bijna 10.000 lager dan het bedrag waarvan wij hadden gehoopt op uit te komen. Het bod werd geaccepteerd!

We raden de Keukenaankoopmakelaar aan iedereen aan. Mochten we ooit nog een keer verhuizen, dan verhuist het visitekaartje van de Keukenaankoopmakelaar met ons mee!

Foto’s
×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp