nieuws

Hieronder vind je handige tips & trics voor de aankoop van je keuken!

Keukenaankoopmakelaar_foto's_vrijdag_4_februari 2022_origineel_formaat-29
21 mei: Welke oven past het best in jouw keuken?

Wie een nieuw keuken gaat kopen en graag kookt kan niet zonder een oven. Er zijn veel soorten ovens. Welke past het bij jouw situatie en budget? Je leest het in deze post.

Bij het kopen van een oven zijn er tal zaken om rekening mee te houden. Zoals je eigen kookwensen, de ruimte in je keuken en het gebruiksgemak. Laten we eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Architecture and engineering concept
09 mei: Alles wat je moet weten over het leidingschema voor je keuken

Als je een nieuwe keuken koopt, heb je een leidingschema nodig. Dat schema dient als een soort plattegrond voor de juiste installatie van alle onderdelen en apparatuur. Laat je een leidingschema maken nog voordat je het uiterlijk van je keuken bepaalt, levert je dat veel voordelen op. In dit artikel leg ik je uit waarom.

Keukenaankoopmakelaar_foto's_vrijdag_4_februari 2022_origineel_formaat-42
01 apr: Hoe kies je het juiste werkblad voor jouw keuken?

Het belang van het werkblad in je keuken kun je bijna niet overschatten. Het is dé blikvanger én de plek waarop je je eten bereidt. In deze post lees je waarop je moet letten om het werkblad te kiezen dat past bij jouw wensen, situatie en budget.

Keukenaankoopmakelaar_foto's_vrijdag_4_februari 2022_origineel_formaat-54
09 mrt: Alles wat je moet weten over keukenfronten

Het keukenfront is bepalend in de uitstraling en de looks van je keuken. Welk materiaal past bij jouw wensen en voorkeuren en waar moet je op letten? Je leest het in deze post.  

man hand open kitchen cupboard with handle
14 feb: Wat zijn de verschillen in kwaliteit bij keukenkasten?

Koop je een keuken van 6000 euro of koop je er één van 30.000 euro? Je budget bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je keuken. Die zit hem vooral in de meubels, de kasten, fronts en lades. Lees hieronder wat voor mogelijkheden je hebt en wat de voor- en nadelen van de materialen zijn.

×

Hallo!

Klik hier om direct te chatten via Whatsapp met de Keukenaankoopmakelaar of stuur een mail naar info@keukenaankoopmakelaar.nl.

× Whatsapp